2013 Salland magazine:Wandel4daagse Heino van start met bijna 1200 deelnemers; record in verschiet

14 mei 2013 Heino – De zevende editie van de Heinose (avond-) wandel4daagse is maandagavond zeer succesvol van start gegaan. Maar liefst 1290 wandelliefhebbers, variërend van 6 tot 82 jaar, meldden zich aan de start van het evenement waarin sportiviteit en gemoedelijkheid traditioneel hand-in-hand gaan. Met dit aantal is het vrijwel zeker dat de organisatie ook dit jaar weer een recordaantal wandelaars zal kunnen verwelkomen. Immers: ook de komende dagen kan men nog aanmelden om één of meer van resterende avonden te lopen.

De eerste avond voerde de deelnemers over landgoed ’t Reelaer. Deze routes waren speciaal voor deze avond uitgezet door Anneke en Wim Holsappel. De reacties waren na afloop unaniem positief. De wandelaars hadden daarbij overigens geluk met het weer. Terwijl de regio zo her en der getrakteerd werd op enkele regenbuien bleef het rondom Heino, op enkele sputters na goeddeels droog. Alle wandelaars die vertrokken vanaf de startlocatie het Wooldhuis kregen voor onderweg een flesje drinken mee, beschikbaar gesteld door de gemeente Raalte (‘Raalte Gezond’) en de Boni. Na afloop bleef menig wandelaar nog even voor een kopje koffie nazitten in De Heerenbrink van het Wooldhuis, waardoor het evenement ook een gezellige activiteit werd voor de bewoners van het Wooldhuis.

Ook vanavond kan zoals gezegd nog gestart worden. Dat kan vanaf 18.00 uur bij Het Wooldhuis aan de Paalweg. Er is keuze tussen de 5 en de 10 kilometer.

Kijk hier voor het originele bericht