Stentor: Wandelvierdaagse Heino prima verlopen

zaterdag 12 mei 2012 | 07:30 HEINO – Afgelopen week hebben bijna 1300 wandelaars meegedaan aan de zesde editie van de wandelvierdaagse in Heino.

Er waren afwisselende routes van 5 en 10 kilometer uitgezet rondom de landgoederen den Alerdinck, ’t Nijenhuis en ’t Reelaer.Maar er waren ook routes langs schouwpaden waar men, normaal gesproken, niet snel komt. De wandelaars kregen elke dag een tractatie, bijvoorbeeld een flesje water met het opschrift ‘Raalte Gezond’ of een gezonde appel.

Dit jaar was de start en finish bij zorgcentrum Het Zand, locatie het Wooldhuis, en dit bleek een goede plek volgens de organisatie. Die is zeer tevreden over de medewerking van het Wooldhuis en ook de bewoners hebben zichtbaar genoten. Op donderdag 10 mei lag de rode loper klaar en werden de wandelaars hier feestelijk onthaald door de fanfareband van Lierderholthuis. Vele kinderen kwamen luid zingend hun medaille ophalen en de bewoners vonden dit geweldig. Mede dankzij de hulp van vele vrijwilligers, verkeersregelaars, EHBO enzovoort kan de organisatie terug zien op een zeer geslaagde week.

Kijk hier voor het originele bericht