perry van empel
http://www.4-daagse-nijmegen.nl

perry van empel
Hey hallo die Heino, we wilden je even laten weten dat we verhuisd zijn naar een nieuw en zelfstandig domein.
Op deze manier kunnen we je nog beter op de hoogte houden van het laatste wandelsport nieuws.

perry van empel
Vierdaagse Nijmegen 2013
Wat een leuke maar vooral nuttige site, ik heb hier veel inspiratie opgedaan.Ga zo door met jullie site en zie jullie ook in Nijmegen voor de 97e editie van de Nijmeegse Vierdaagse.
Groetjes Perry
Ons wandelportaal vind u hier: http://home.xmsnet.nl/perry/

Marga
Wandelvierdaagse Heino 2014
Wat weer een mooie 4 avonden…..en wat wonen wij toch in een mooie omgeving! Weer plekjes tegen gekomen waar ik nog nooit geweest was. De binnenkomst in het wooldhuis is altijd weer een feestje!!! Organisatie bedankt……en Daatje bedankt voor de gastvrijheid!

Riek
complimenten
Een beetje laat,maar beter te laat dan nooit.
Complimenten voor de organisatie ,en voor de gastvrouw Daatje ,het was weer erg gezellig.
BEDANKT

Rita
4daagse
Wat hebben we weer heerlijk gewandeld, met prachtig weer en mooie routes! Onbekende plekjes zo dicht bij huis. En de laatste avond was echt een feestje, organisatie bedankt! Volgend jaar ben ik weer van de partij!

Mike Meere
4 daagse Nijmegen
Heeeey Heino
Super mooie website heb je, Ik staar Harm Events op de foto in de Efteling, kwam hem tegen daar
Bekijk deze site maar eens en laat wat achter http://jasmijnenmike.jouwweb.nl/vierdaagse-nijmegen
Bedankt Mike

Riekie
Complimenten
Een compliment aan de organisatie van de wandelvierdaagse. We hebben vier prachtige routes gelopen, de verzorging was prima en de ontvangst op donderdag geweldig. Wat een feest!
Ga zo door!!

Malissa Dragt
Complimenten

Hallooo ,
Super complimenten voor de organisatie;)
Mooie routes uit gezet helaas van de laatste dag die regen maar weer of geen weer het is altijd wandel weer:)
Dit jaar voor het eerst 10 KM gelopen maar mooie routes;)
Misschien volgend jaar weer 10 KM maar dat weten we nog niet;)
COMPLIMENTEN VOOR JULLIE

ilse
complimenten
Organisatie top!
Kinderen genieten en vinden het erg leuk.
Kortom ga zo door!
Nu nog de zon………en anders nemen wij het zonnetje op ons gezicht mee…..

Rita
Wandel4daagse
Tot nu toe 2 prachtige routes gewandeld. Vond de route van maandagavond wel iets mooier, maar dat was ook doordat we meer door de bos liepen. Verder complimenten voor de organisatie, elke keer weer goed georganiseerd. Top.

marka
succes!

Beste organisatie,
Wij wensen jullie heel veel succes komende week! (o)pa Jan dit is je laatste als voorzitter. Geniet ervan, je mag trots zijn op wat je hebt opgebouwd, gelukkig heb je in Theo een goede opvolger gevonden.
Voor allemaal veel wandelplezier!
Groetjes de buuf.

perry van empel
4-Daagse Nijmegen 2014
Hey Heino,leuk dat je ook de vierdaagse zo intens beleeft.ik neem aan dat je van 15 t/m 18 juli weer meeloopt?
Ik verwacht je wel op de “via gladiola”.
Zie ook mijn site aangaande de nijmeegse 4-daagse:

school
bs st nicolaas lierderholthuis
het was weer een geslaagde wandelvierdaagse , mooie route`s alleen de laatste avond vonden wij niet veel aan ,ook langs de cappele weg vonden wij niet echt veilig . Wat wij ook erg jammer vonden was de flesjes water wat wij kregen ,daar gaan ze alleen maar mee gooien of elkaar nat spuiten. En de halve appels kwamen we overal tegen .De een week naar de meivakantie is ook niet echt handig twee weken laat in de bed eind waren de kids van de week helemaal munt , Verder een dikke duim. Doen volgend jaar zeker weer mee…

Monique Kolk
wandelvierdaagse
complimenten aan de organisatie van de Wandelvierdaagse, allemaal vrolijke enthousiaste mensen. Leuke wandelroutes.

Trudi
Wandel4daagse
4 heerlijke wandelavonden, groot compliment voor de gehele organisatie! Fijn dat er mensen in Heino zijn die zich hier met groot enthousiasme voor inzetten. De start en eindlocatie bij het Wooldhuis is ook een goede keuze. Al met al: Super! BEDANKT! Op naar 2013…

jannie groteboer
compliment
wij hebben de 5 km gedaan het was een leuke route echt aan de mensen die het heeft uitgezet een compliment daar voor ik vond het geweldig volgend jaar weer mensen bedankt gr jannie groteboer

Christina
Compliment
Ik vond het 4 ontzettend leuke avonden! Ben volgend jaar zeker weer van de partij! Complimenten voor de organisatie!

Malissa
Compliment
Beste mensen. Een super compliment voor de organisatie en de routes waren super mooi! mooie ontvangst door de mensen en de muzikanten en de oudere mensen in Het Wooldhuis! Volgend jaar weer super was dit het was ons 1e keer maar volgend jaar zijn we weer van de partij! Groetjes

Ben
chapeau
Beste mensen, Helaas kon ik niet alle avonden van de partij zijn, maar niettemin: prima organisatie. Enthousiaste gezichten. Mooie route en een mooi slot op de donderdagavond. Leuk,de rode loper en dan de laatste meters langs die oudjes die zaten te genieten. Dank voor de organisatie en tot de volgende keer.

Jan
complimenten
Complimenten aan de organisatie. Prima georganiseerd wandelfeest. Mooie routes, hoewel ik maar 2 avonden heb kunnen lopen.Toch nog weer een nieuw paadje ontdekt. Start / finish het Wooldhuis is een goede keuze. Ook volgend jaar maar weer doen. Veel bewoners genieten mee van al dit sportplezier. Kijk maar naar de opkomst bij het inhalen de laatste avond. En tussen de bedrijven door laat sportend Heino nog massaal even zien aan onze bestuurders in het gemeentehuis in Raalte dat we niet over ons laten lopen in Heino.

Roland
Compliment
Met kinderen op de basisschool natuurlijk meedoen met de vierdaagse. Onze eerste keer dit jaar. Heel veel plezier gehad. Super georganiseerd, leuke routes en een fantastische ontvangst door het Wooldhuis. Complimenten en dank aan de organisatie. Wij zijn er volgend jaar weer bij! Mark & Roland

wandelaar
Van de Linde voor Irma
Irma, ja we hebben jou ook gemist de laatste avond, net als de gezellige intocht, we kwamen als laatste binnen omdat De Linde wel 10 km gelopen heeft en niet zoals bijna alle andere scholen hebben gedaan een kortere route hebben gelopen. Dus toen wij binnen kwamen was de muziek er al mee gestopt, de ballonnen de lucht al in, en het meeste publiek jammer genoeg al naar huis…. Maar een compliment mag er ook gegeven worden, de routes waren prachtig. En volgend jaar gewoon weer snoepjes ruilen. Groetjes van De Linde

Irma
complimenten
Mijn complimenten voor de organisatie. Mooie routes ik ben volgend jaar weer van de partij. Helaas heb ik mijn vrienden van “de Linde “de laatste avond gemist. Ik had nog heel veel snoep om te ruilen. 🙂 Volgend jaar beter.

Yvonne
Prachtige site!!
Even een compliment voor jullie prachtige site! Overzichtelijk; alle informatie die je maar kan wensen met foto’s ….. altijd leuk!

man met de stokken
Prachtige routes
Beste Organisatie, De routes van de eerste twee avonden waren prachtig.(“met name de eerste avond”). Het weer was goed en de routes waren perfect uitgezet. Jammer dat ik de woensdag- en de donderdagavond ben verhindert, maar ik kom volgend jaar zeker terug!

Henriëtte
eerste avond
Prachtige kleurrijke foto’s van de eerste dag die een goede indruk geven van de route, de sfeer en toch nog droge weer.

Irma
Ansepad
Vanavond 10 km door de Veldhoek gewandeld. Mooie route via het Ansepad. Snoepjes geruild met de kids van ‘de Linde’, met afspraak dat we morgen weer gaan ruilen.

Daatje
wandel 4 daagse
Wat een fantastische reactie vanmorgen van de bewoners in ‘het Wooldhuis’ dat het zo`n gezellige week is geweest. Vanuit de appartementen hebben ze de hele week kunnen genieten. Maar de donderdagavond overtrof alles. Dat er zoveel wandelaars meegedaan hadden. En de feest vreugde waar mee ze binnen gehaald werden. En dat zij in deze feestvreugde mee mochten delen. De vraag die kwam: volgend jaar weer? Dat is aan de comissie van de wandel 4 daagse. Maar de samenwerking met hen was prettig en goed georganiseerd.

jannette groteboer
5 km
we hebben heel leuk gehad volgend jaar doen we zekers weer mee

Ben Groot Beumer
Avond4daagse Heino 2012
Een fantastisch en zeer goed georganiseerde 4-daagse. Goed herkenbare medewerkers, prima verkeersregelaars, EHBO, schitterende pauzeplaatsen met traktaties, zeer goede routebeschrijvingen enz. 10 km.: 4 erg mooie, afwisselende routes met weggetjes/schouwpaden waar je anders zelden of nooit komt!!Goed dat de 5 km. en de 10 km. grotendeels gescheiden liepen. Intocht: schitterend en sfeervol. Over de rode loper, tussen de muziek en de oudjes door naar je medaille en roos. Aandachtspunt: de publicaties over de starttijden van de 10 km. waren niet eenduidig. Bij de start gaf dat steeds wat misverstanden. Al met al: een fanstastich mooie en geslaagde 4 daagse, ondanks de enkele regendruppels. Bedankt!!!

Alberdien
Mooi!
Jan, je hebt er een mooie overzichtelijke site van gemaakt!
Hopelijk gaan heel veel mensen in Heino dit zien, zodat er veel mensen mee lopen dit jaar.
Succes allemaal met de voorbereiding van de 4-daagse.
Groet Alberdien.

Ans
mooie site:
Jan wat een mooie site, hopelijk wordt hij mooi vol gebouwd!
En hebben we dit jaar weer een zonnetje bij het wandelen.